Marinuoti pievagrybiai

Marinuoti pievagrybiai
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 1 kilogramas
  • Vanduo, 220 mililitrų
  • Actas, 50 mililitrų
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Laurų lapai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus gerai nuplaukite, nulupkite, stambesnius perpjaukite išilgai per pusę.

  2. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir actu, užvirinkite, sudėkite cukrų ir druską, pamaišykite, kol ištirps, sudėkite pipirus ir laurų lapus.

  3. Virkite uždengę dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių, supilkite viską į švarų stiklainį, uždenkite ir apverskite. Palaukite, kol atšals.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ligita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dovile
2016-08-30 23:56
Užtenka to vandens, grybai labai daug išskiria skysčių.
Sonata
2016-02-05 12:09
Ar tikrai tiek mažai vandens?