- Manai, 250 gramų
- Natūralus jogurtas, 250 mililitrų
- Cukrus, 175 gramai
- Sviestas, 75 gramai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Citrina, 1 vienetas
- Kokoso drožlės, 30 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išplakite plaktuvu kiaušinius, 100 g cukraus, tirpintą sviestą ir jogurtą. Suberkite manus, kepimo miltelius ir druską, išplakite dar kartą.
Stačiakampę formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite masę, kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.
Kol pyragas kepa, paruoškite sirupą: išspauskite citrinos sultis, suberkite likusį cukrų ir įpilkite 100 ml vandens. Užvirinkite ir pavirkite 2 minutes.
Karštą pyragą tolygiai apipilkite sirupu, pabarstykite kokoso drožlėmis ir palikite ant grotelių atvėsti.
Supjaustykite gabaliukais ir patiekite.
2014-09-12 18:00