Manų kruopų pudingas

Manų kruopų pudingas
Ingredientai:
  • Pienas, 1 litras
  • Manų kruopos, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 150 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Druska
  • Tarkuota citrinos žievelė
  • Razinos
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirinkite pieną, įberkite druskos, po truputį supilkite manus ir virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

  2. Trynius išsukite su cukrumi, sumaišykite su nuplautomis razinomis ir tarkuota citrinos žievele. Sudėkie viską į manų košę ir įmaišykite gerai išplaktus baltymus.

  3. Sudėkite paruoštą masę į riebalais išteptą kepimo formą ir kepkite 160-180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie pusvalandį.

  4. Patiekite su vaisių sirupu arba kremu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vaiva
» Rašyti komentarą