Maltų grybų konservai

Maltų grybų konservai
Ingredientai:
  • Grybai, 1 kilogramas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumalkite mėsmale virtus grybus.

  2. Sutarkuokite morkas, supjaustykite svogūnus ir taip pat sumalkite.

  3. Viską sumaišykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų.

  4. Troškinkite apie pusvalandį, masę sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užsukite.

  5. Laikykite šaltoje ir nuo saulės spindulių apsaugotoje vietoje.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Jūratė
» Rašyti komentarą