Makaronų sriuba su mėsos kukuliais

Makaronų sriuba su mėsos kukuliais
Ingredientai:
  • Faršas, 200 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Smulkinti svogūnų laiškai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
  • Makaronai, 60 gramų
  • Moliūgas, 300 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Vanduo, 1 litras
  • Augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Neįprastas receptas, atėjęs iš Kinijos. Vietoje mums tokiais atvejais įprastų bulvių ir morkų siūloma naudoti moliūgus.

  2. Supilkite į puodą aliejų, apkepkite žiedais supjaustytą svogūną, smulkintą česnaką.

  3. Supilkite vandenį, užvirinkite.

  4. Kol vanduo užvirs, iš pasūdyto ir pipirais pabarstyto faršo, kiaušinio ir svogūnų laiškų padarykite 1 cm skersmens kukuliukus. Virkite, kol jie iškils į paviršių.

  5. Moliūgą supjaustykite, apkepkite aliejuje, kol gražiai pagels, sudėkite kartu su makaronais į sriubą ir virkie, kol makaronai išvirs.

  6. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais, patiekite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą