- Ilgi makaronai, 200 gramų
- Virta/rūkyta vištienos filė, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 400 gramų
- 10 % grietinėlė, 350 mililitrų
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pievagrybius supjaustykite ir pakepkite uždengę dangčiu, kad iš pradžių truputį pasitroškintų, o vėliau - apskrustų.
Sudėkite kubeliais supjaustytą vištieną, kartu apkepkite.
Kitoje keptuvėje šiek apkepkite miltus, kol gražiai pagels, pamaišydami supilkite grietinėlę, užvirinkite ir pagardinkite druska.
Supilkite padažą į keptuvę su vištiena ir grybais.
Išvirkite makaronus, padarykite iš jų lizdelius ir įdėkite paruošto įdaro. Papuoškite žalumynais.