Makaronų „lizdeliai“ su įdraru

Makaronų „lizdeliai“ su įdraru
Ingredientai:
  • Ilgi makaronai, 200 gramų
  • Virta/rūkyta vištienos filė, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • 10 % grietinėlė, 350 mililitrų
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius supjaustykite ir pakepkite uždengę dangčiu, kad iš pradžių truputį pasitroškintų, o vėliau - apskrustų.

  2. Sudėkite kubeliais supjaustytą vištieną, kartu apkepkite.

  3. Kitoje keptuvėje šiek apkepkite miltus, kol gražiai pagels, pamaišydami supilkite grietinėlę, užvirinkite ir pagardinkite druska.

  4. Supilkite padažą į keptuvę su vištiena ir grybais.

  5. Išvirkite makaronus, padarykite iš jų lizdelius ir įdėkite paruošto įdaro. Papuoškite žalumynais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Emilija
» Rašyti komentarą