- Makaronų (nevirtų), 500 gramų
- Bazilikai, 1 pundelis
- Česnakas, 1 skiltelė
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Svogūnas, 0.5 vieneto
- Pomidorai, 5 vienetai
- Balzamiko actas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- druska, pipirai, 1 žiupsnelis
- Tarkuotas Parmezano sūris, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakelio. Nepervirkite.
Bazilikus, česnaką, svogūnų laiškus, svogūną smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite kubeliais.
Viską sumaišykite, salotas užtaisykite balzamiko actu, aliejumi, gardinkite druska, pipirais, berkite saują tarkuoto kietojo sūrio.
Skanios, sočios ir gaivios salotos.