- Makaronai, 350 gramų
- Tunas, 200 gramų
- Druska
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Pomidorų padažas/pasta, 400 gramų
- Ančiuvių filė, 2 vienetai
- Čili pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidoras, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išvirkite makaromus, pakepinkite smulkintą česnaką, čili pipirą ir ančiuvius.
Į tą pačią keptuvę sudėkite tuną, pjaustytą pomidorą išmaišykite, supilkite pomidorų padažą arba pastą, patoškinkite apie 10 min. Suberkite smulkintus žalumynus, išmaišykite.
Dar truputį pakaitinkite ir sudėkite makaronus.