- Makaronai, 400 gramų
- Pesto padažas, 6 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 0.25 stiklinės
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Šparaginės pupelės, 2 stiklinės
- Konservuoti avinžirniai, 1.5 stiklinės
- Šaldyti žirneliai, 0.5 stiklinės
- Kedro riešutai, 0.5 stiklinės
- Norimi žalumynai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda makaronai, nuplikykite šparagines pupeles karštu vandeniu, pasmulkinkite.
Sumaišykite pesto padažą su majonezu, įberkite druskos.
Dėkite makaronus į lėktšę, o ant jų - berkite avinžirnius, kedro riešutus, šparagines pupeles, žirnelius. Uždėkite ant patiekalo viršaus padažą ir pabarstykite norimų smulkintų žalumynų. Skanaus!