- Norimos rušies makaronai, 500 gramų
- Svogūnas, 1 galva
- Česnako skiltelės, 2 vienetai
- Kokosų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, 350 gramų
- Norimi žalumynai papuošimui, 1 sauja
- Daržovių sultinys, 1.5 stiklinės
- Kokosų pienas, 200 mililitrų
- Maistinės mielės, 2 valgomieji šaukštai
- Sojų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Miltai, 0.25 stiklinės
Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda makaronai, didelėje keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų ir pakepkite smulkiai pjaustytus svogūną bei česnako skilteles, kol švelniai paruduos. Toliau dėkite kepti riekelėmis pjaustytus grybus - troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.
Kol troškinasi grybai, kitoje keptuvėje paruoškite padažą. Pilkite daržovių sultinį (jei neturite, tiks ir sultinio kubeliai, sumaišyti su pusantros stiklinės vandens), kokosų pieną, sumaišytą su miltais, sojų padažą, Dižono garstyčias. Viską gerai išmaišykite, berkite druską, pipirus, dėkite maistines mieles ir patroškinkite apie kelias minutes.
Patiekite makaronus uždėję ant jų troškintus grybus, užpylę padažą ir pabarstę mėgstamų žalumynų. Skanaus!