- Makaronai, 350 gramų
- Pienas, 2 stiklinės
- Česnako milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Džiovintas čiobrelis, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Tarkuotas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
- Maistinės mielės, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Norimi žalumynai, 1 sauja
- Pievagrybiai (nebūtina), 4 vienetai
- Konservuotos didelės pupelės, 1 skardinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir ant silpnos ugnies pakaitinkite pieną, česnako miltelius, džiovintą čiobrelį, tarkuotą imbierą. Po kelių minučių įdėkite maistines mieles ir gerai išmaišykite.
Įberkite druską ir pipirus į padažą. Dėkite pjaustytus žalumynus, pakeptus grybus, pupeles. Viską užkaitinkite ir sumaišykite su makaronais, pakepkite ant vidutinės ugnies, bemaišant, apie 5 minutes. Patiekite pabarstę šviežio čiobrelio šakelių arba čili prieskonių. Skanaus!