- Makaronai, 350 gramų
- Kedro riešutai, 0.3 stiklinės
- Šviežio baziliko lapai, 1 stiklinė
- Česnako skiltelės, 3 vienetai
- Parmezano sūris, 0.25 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 0.25 stiklinės
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda makaronai, trintuvėje sutrinkite visus ingredientus padažui. Jei norite, galite, prieš trinant padažą, lengvai pakepinti riešutus.
Dėkite makaronus į lėkštes ir pilkite ant viršaus padažą. Papuoškite baziliko lapais. Šalia tinka patiekti vyšninius pomidorus. Skanaus!