- Druska
- Juodieji pipirai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Sultinys, 200 mililitrų
- Grietinė, 150 gramų
- Krienai, 1 valgomasis šaukštas
- Lašiša, 100 gramų
- Petražolės
- Krapai
- Baltieji pipirai
- Makaronai, 300 gramų
- Žirneliai, 150 gramų
- Kiaušinio trynys, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Makaronus išvirkite, svogūną ir česnaką supjaustykite ir pakepinkite svieste.
Suberikite šaldytus žirnelius, supilkite sultinį, paskaninkite juodaisiais pipirais, sudėkite gabalėliais supjaustytą lašišą ir troškinkite apie 5 minutes.
Įmaišykite grietinės ir krienų, užvirinkite padažą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite kiaušinio trynį.
Apipilkite spagečius ir pabarstykite žalumynais.