- Kalakutienos krūtinėlė, 200 gramų
- Jūros druska, 4 gramai
- Raudona paprika, 40 gramų
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Ilgi makaronai, 300 gramų
- Moliūgas, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 30 mililitrų
- Džiovintos petražolės, 7 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje (virkite pora minučių mažiau, negu nurodyta ant pakuotės). Kol jie verda, kalakutieną, papriką (be sėklų) ir nuluptą moliūgą supjaustykite kubeliais.
Apkepkite aliejuje mėsytę, po to - daržoves (iš viso apie 10-12 minučių).
Supilkite grietinėlę, sudėkite makaronus, išmaišykite. Pabarstykite petražolėmis, vėl išmaišykite ir patiekite.