- Makaronai, 300 gramų
- Svogūnas, 1 galva
- Norimos rūšies grybai, 200 gramų
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Vyšniniai pomidorai, 1 sauja
- Sojų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Klevų sirupas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Kokosų pienas, 0.25 stiklinės
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Kale kopūstas, 4 lapai
- Aliejus kepimui, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda makaronai, įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepkite smulkintą svogūną.
Pilkite į keptuvę sojų padažą ir klevų sirupą, berkite pipirų, dėkite pomidorų pastą. Dėkite kepti pasmulkintus grybus, perpjautus pusiau vyšninius pomidorus. Kepkite pamaišydami apie 10 minučių. Kepimo pabaigoje įdėkite apie minutę pasitroškinti kale kopūstus.
Patiekite makaronus vienoje lėkštėje kartu su grybais, pomidorais ir kale kopūstu. Skanaus!