- Makaronai, 300 gramų
- Svogūnas, 1 galva
- Česnako skiltelės, 3 vienetai
- Žalioji paprika, 1 vienetas
- Konservuoti avinžirniai, 1 skardinė
- Sojų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Obuolių actas, 2 valgomieji šaukštai
- Klevų sirupas, 1 arbatinis šaukštelis
- Balzamiko actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanduo, 3 valgomieji šaukštai
- Kukurūzų miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sezamo sėklos, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus kepimui, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. kol verda makaronai, keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkintą svogūną bei česnaką apie 3 minutes.
Dėkite į keptuvę pasmulkintą vidutinio dydžio (apie 2-3 cm)gabaliukais papriką, suberkite avinžirnius ir viską pakepkite dar apie 5 minutes.
Atskirame inde sumaišykite padažą iš: sojų padažo, obuolių acto, klevų sirupo, balzamiko acto, vandens ir kukurūzų miltų.
Dėkite į keptuvę išvirusius makaronus, pilkite padažą, berkite sezamo sėklas ir viską gerai išmaišę dar pakepkite apie minutę. Skanaus!