Lietuviškas plovas

Lietuviškas plovas
Ingredientai:
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Paprika, 1 vienetas
  • Aliejus, 100 mililitrų
  • Ryžiai, 100 gramų
  • Vanduo, 400 mililitrų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kumpis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite kumpį, tada sudėkite svogūną ir papriką.

  2. Daržoves pakepkite, tada sudėkite ryžius, supilkite vandenį, įberkie prieskonių, supilkite padažą. Išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vaiva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
karimas
2012-05-20 09:40
TEEEEEEIP!!! uzbekiskam plovui neprilygs niekas... pats ji gaminu ir tikrai daug skanesnis nei lietuviskai, nors nespjaunu ir i lietuviska....
staras
2012-05-16 23:05
ryžiai su daržovėmis ir kumpiu.nors kaip vadinsi taip nepagadinsi.
sondrita
2012-05-16 14:01
patinka man plovas noreciau jo dabar

asai
2012-05-14 16:56
labai skanus yra uzbekiskas plovas nepalyginsi su niekuom,
as
2012-05-14 14:06
ce ne plovas....o patiekalas dek i puoda ka turi saldytuve....