Lietiniai su raugintų kopūstų įdaru

Lietiniai su raugintų kopūstų įdaru
Ingredientai:
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Vanduo, 600 mililitrų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Rauginti kopūstai, 250 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Šoninė, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų ir vandens padarykite skystą tešlą (nuo skystumo priklausys, kokio storio išeis blynai ).

  2. Patroškinkite kopūstus: įpilkite šiek tiek aliejaus ir vandens, sudėkite pasmulkintą šoninę, kopūstus. Troškinkite maišydami. Kuomet kopūstai suminkštės, šiek tiek sumažinkite ugnį ir dar porą minučių patroškinkite.

  3. Iškepkite lietinius ir įvyniokite į juos paruoštą įdarą.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ausra
2022-02-07 15:26
kas parase sita recepta, tu blynu net nekepe! Is teslos iseitu daugiau negu 10blynu.ir norit pasakyt kad uzteks idato kai triskinamu kopustu svoris vos ne du kart sumazeja, tai idarivienam blynui 20g,nejuokinkit žmonių!! Jei jau rasot recepta tai rasykit aiskiai proporcijas, nes dabar tai didziausia nesamone!! Jei ponia aiste galvoja receptus is gakvos tai bent jau juos padaro pirmiausia sau o paskui patiekia kitiems!!!