- Avižiniai dribsniai, 200 gramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Saulėgrąžos, 100 gramų
- Kriaušės, 2 vienetai
- Bananai, 2 vienetai
- Džiovinti abrikosai, 100 gramų
- Aliejus
- Natūralus jogurtas, 200 gramų
- Sutirštintas pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Kviečių gemalai, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Avižų dribsnius ir cukrų pakepkite su trupučiu aliejaus, tada sudėkite saulėgrąžas, skiltelėmis supjaustytas kriaušes, bananų griežinėlius, supjaustytus abrikosus.
Paruoškite padažą (sumaišykite sutirštintą pieną su kviečių gemalais ir jogurtu).
Apipilkite salotas ir patiekite.