Lengvas ir purus orkaitėje keptas omletas

Lengvas ir purus orkaitėje keptas omletas
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 10 vienetų
  • Pienas, 0.5 litro
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Aliejaus formai patepti
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, paplakite šluotele (bet ne elektriniu plaktuvu, kad neperplaktumėte - antraip omletas nebus purus), supilkite pieną, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, vėl viską išplakite.

  2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą ištepkite aliejumi, supilkite į ją plakinį ir kepkite, kol gražiai pagels (35-40 min.)

  3. Patiekti geriausia karštą, tačiau skanu ir šaltas.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Violeta
» Rašyti komentarą