- Konservuoti smulkinti pomidorai, 2 skardinės
- Didelės morkos, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnas, 0.5 vieneto
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Česnako milteliai, 1 žiupsnelis
- Moliūgų sėklos, 1 sauja
- Sezamo sėklos, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustykite morkas kubeliais, šiek tiek patroškinkite, tada dėkite į smulkintuvą ir sutrinkite.
Puode įkaitintame aliejuje pakepkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol švelniai paruduos. Dėkite smulkintus pomidorus, berkite druską, pipirus, česnako miltelius, ir patroškinkite uždengę puodo dangtį apie 7 minutes.Galiausiai sudėkite morkas, išmaišykite. Jei norite, galite įpilti šiek tiek daržovių sultinio arba augalinio pieno, bet nebūtina.
Patiekite sriubą į lėkštes, užberkite moliūgo ir sezamo sėklų, galite papildomai įdėti konservuotų avinžirnių ar šviežių žolelių. Skanaus!