Lavašas su špinatais, brokoliais ir grybais

Lavašas su špinatais, brokoliais ir grybais
Ingredientai:
  • Lavašo lakštas, 1 vienetas
  • Brokolis, 0.5 galvos
  • Špinatai, 2 saujos
  • Grybai, 1 sauja
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Tarkuotas sūris, 1 sauja
  • Druska, pipirai, prieskoninės žolelės, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai pjaustytą svogūną apkepinkite aliejuje, tuomet sumeskite pjaustytus grybus, pasmulkintus brokolius, uždenkite ir kelias minutes patroškinkite. Galiausiai dėkite smulkintus špinatus, berkite druskos, pipirų, prieskoninių žolelių, įspauskite česnako, permaišykite.

  2. Lavašo lakštą apiberkite tarkuotu sūriu. Dėkite troškintas daržoves.

  3. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 10 min. - kol sūris išsilydys, o lavašas apskrus.

  4. Kepinėliams taip pat galite naudoti šaldytą sluoksniuotą tešlą, skanu ir tiesiog su duonos rieke.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą