Lašišos kotletai su įdaru

Lašišos kotletai su įdaru
Ingredientai:
  • Lašišos faršas, 500 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Žalieji žirneliai, 1 skardinė
  • Malti džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Krapai, 1 pundelis
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą sumaišykite su 1 kiaušiniu, druska ir 2 šaukštais džiūvėsėlių.

  2. Svogūnus supkjaustykite kaip galima smulkiau, apkepkite, kol pagels, įmaišykite į faršą.

  3. Žirnelius nusunkite, perplaukite, kartu su krapais ir česnaku sutrinkite iki vienalytės masės.

  4. Padalinkite faršą į 4 dalis, formuokie kotletus, įdėkite įdaro.

  5. Išplakite likusį kiaušinį. Kotletus pavoliokite miltuose, kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepkite ne mažiau kaip 5 minutes, kol užsidės traški plutelė.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Fule
2017-04-23 16:16
Turt buti skane bet dar nebandziau