- Lašišos faršas, 500 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Žalieji žirneliai, 1 skardinė
- Malti džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Krapai, 1 pundelis
- Česnakai, 2 skiltelės
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Faršą sumaišykite su 1 kiaušiniu, druska ir 2 šaukštais džiūvėsėlių.
Svogūnus supkjaustykite kaip galima smulkiau, apkepkite, kol pagels, įmaišykite į faršą.
Žirnelius nusunkite, perplaukite, kartu su krapais ir česnaku sutrinkite iki vienalytės masės.
Padalinkite faršą į 4 dalis, formuokie kotletus, įdėkite įdaro.
Išplakite likusį kiaušinį. Kotletus pavoliokite miltuose, kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepkite ne mažiau kaip 5 minutes, kol užsidės traški plutelė.
2017-04-23 16:16