Lašiša su kriaušėmis

Lašiša su kriaušėmis
Ingredientai:
  • Cinamono lazdelė, 150 gramų
  • Kriaušės, 1 vienetas
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Čiobreliai, 2 žiupsneliai
  • Rozmarinas, 2 žiupsneliai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Medus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Žalumynai (įvairūs), 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sūdytą arba rūkytą lašišos filė supjaustyti juostelėmis.

  2. Iš kriaušių minkštimo su specialiu šaukšteliu išspausti rutuliukus.

  3. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis ir išpjauti sėklas.

  4. Į lėkštes ratu sudėti pomidorus, ant viršaus uždėti kriaušių rutuliukus, o ant kriaušių – susuktas lašišos juosteles.

  5. Alyvuogių aliejų sumaišyti su čiobreliais, rozmarinais ir medumi. Užpilti ant lašišos.

  6. Jei norisi, viską apibarstyti druska ir pipirais. Papuošti žalumynų šakelėmis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Odeta
» Rašyti komentarą