- Cinamono lazdelė, 150 gramų
- Kriaušės, 1 vienetas
- Pomidorai, 2 vienetai
- Čiobreliai, 2 žiupsneliai
- Rozmarinas, 2 žiupsneliai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Medus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Žalumynai (įvairūs), 5 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Sūdytą arba rūkytą lašišos filė supjaustyti juostelėmis.
Iš kriaušių minkštimo su specialiu šaukšteliu išspausti rutuliukus.
Pomidorus supjaustyti skiltelėmis ir išpjauti sėklas.
Į lėkštes ratu sudėti pomidorus, ant viršaus uždėti kriaušių rutuliukus, o ant kriaušių – susuktas lašišos juosteles.
Alyvuogių aliejų sumaišyti su čiobreliais, rozmarinais ir medumi. Užpilti ant lašišos.
Jei norisi, viską apibarstyti druska ir pipirais. Papuošti žalumynų šakelėmis.