Lašiša su bulvėmis

Lašiša su bulvėmis
Ingredientai:
  • Lašišos filė, 600 gramų
  • Bulvės, 10 vienetų
  • Majonezas, 400 gramų
  • Sūris, 200 gramų
  • Svogūnų laiškai
  • Prieskoniai
  • Malti juodieji pipirai
  • Druska
  • Aliejus formai patepti
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį nuplaukite ir nusausinkite, bulves nuskuskite, nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite į 4 dalis.

  2. Sutarkuokite sūrį.

  3. Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą, sūrį, druską, pipirus ir mėgstamus prieskonius.

  4. Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite paruoštu padažu gausiai išteptą žuvį ir bulves. Viršų aptepkite majonezu ir šiek tiek pabarstykite tarkuotu sūriu.

  5. Įkiškite į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę, kepkite 20 minučių, sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir kepkite dar 15 min.

  6. Pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
zina
2013-08-24 18:59
butent ta pati noriu parasyt ,uztektu keliu min o bulves dedasi isvirtos
rasa
2013-08-24 16:53
tiek ilgai kepti lasisa !!!! juk tai zuvies gadinimas- o nuotrauka neatitinka recepto-foto ne lasisos file...