Lašiša per 20 minučių

Lašiša per 20 minučių
Ingredientai:
  • Lašišos filė, 4 vienetai
  • Druska
  • Šviežiai malti juodieji pipirai
  • Sausas baltasis vynas, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Švieži krapai
  • Perspaustos česnako skiltelės, 3 vienetai
  • Citrinų griežinėliai papuošimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį iš abiejų pusių pabarstykite druska ir pipirais.

  2. Negilioje keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies užvirinkite vandenį, vyną, smulkintus krapus ir česnaką,kai užvirs - sudėkite lašišą, sumažinkite temperatūrą, kad vos virtų, uždenkite ir virkite 10 minučių.

  3. Atsargiai išgriebkite, papuoškite citrinų griežinėliais ir kapotais krapais, patiekite.

  4. Vienas iš greičiausių ir paprasčiausių, bet tikrai ne prasčiausių būdų paruošti lašišą!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą