- Lašišos filė, 4 vienetai
- Druska
- Šviežiai malti juodieji pipirai
- Sausas baltasis vynas, 1 stiklinė
- Vanduo, 1 stiklinė
- Švieži krapai
- Perspaustos česnako skiltelės, 3 vienetai
- Citrinų griežinėliai papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Žuvį iš abiejų pusių pabarstykite druska ir pipirais.
Negilioje keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies užvirinkite vandenį, vyną, smulkintus krapus ir česnaką,kai užvirs - sudėkite lašišą, sumažinkite temperatūrą, kad vos virtų, uždenkite ir virkite 10 minučių.
Atsargiai išgriebkite, papuoškite citrinų griežinėliais ir kapotais krapais, patiekite.
Vienas iš greičiausių ir paprasčiausių, bet tikrai ne prasčiausių būdų paruošti lašišą!