- Lavašai, 2 vienetai
- Vištienos krūtinėlė, 200 gramų
- Jauni kopūstai, 300 gramų
- Raudonas svogūnas, 1 vienetas
- Šviežias agurkas, 1 vienetas
- Pomidoras, 1 vienetas
- Geltona paprika, 1 vienetas
- Grietinė, 100 gramų
- Vyno actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 2 skiltelės
- Petražolės, 1 pundelis
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Cukrus
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Paruoškite padažą: sumaišykite grietinę, smulkintas petražoles, perspaustą česnaką, druską ir pipirus. Galite pagardinti kitais mėgstamais prieskoniais.
Vyno acto, cukraus ir druskos mišinyje pamarinuokite supjaustytą svogūną.
Supjaustykite daržoves.
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, supjaustykite ir nuolat pamaišydami apkepkite aliejuje.
Lavašus supjaustykite reikiamo dydžio juostelėmis, patepkite paruoštu padažu, sudėkite ant viršaus vištieną ir daržoves, susukite.
Trumpai apkepkite (pavyzdžiui, ant grotelių) ir patiekite.
2014-02-01 18:27