- Aliejus, 240 mililitrų
- Cukrus, 200 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kakava, 100 gramų
- Maskarponės sūris, 200 mililitrų
- Miltai, 140 gramų
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus, 25 gramai
- Šokoladas, juodasis, 120 gramų
- Grietinėlė, 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, cukrų, kiaušinius, vanilę, sūrį ir grietinėlę.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir kakava, supilkite į sūrio ir kiaušinių masę.
Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 40-50 minučių. Dar kašto pyrago viršų užpilkite ištirpintu šokoladu.
2020-11-07 17:11