- Liesa varškė, 20 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Gerai prinokę ar net pernokę bananai, 5 vienetai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Gerai pertrinkite bananus (šakute arba blenderiu).
Į varškę įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus ir išmaišykite iki vienalytės masės.
Sumaišykite varškės ir bananų masę, sudėkite į kepimo formą.
Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių, kol užsidės graži apskrudusi plutelė.
Patiekite su plakta grietinėle arba saldžiu padažu (šokoladiniu, karameliniu ir t.t.)
Šis pyragas tiesiog tirpsta burnoje!
2022-04-01 17:59