- Švieži kukurūzai, 3.25 stiklinės
- Vanduo, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Anakardžių riešutai, 0.5 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Česnako skiltelė, 1 vienetas
- Druska
- Smulkinti kalendrų lapeliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Elektriniu smulkintuvu 2.25 stiklinės kukurūzų, vandenį,riešutus, aliejų, česnaką, pagal skonį įberkite druskos.
Išpilstykite į dubenėlius, pabarstykite likusiais kukurūzais, kalendromis ir pipirais.
Ši žaliavalgių sriuba - geras magnio ir B grupės vitaminų šaltinis. Jei įmaišysite truputį špinatų, išeis beveik salotos!