- Česnakas, 2 skiltelės
- Virtos morkos, 2 vienetai
- Ryžiai, 200 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus
- Virti kiaušiniai, 3 vienetai
- Žalias kiaušinis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Susmulkinkite kiaušinius ir morkas, svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje.
Išvirkite ryžius (jie neturi byrėti). Pagal skonį pagardinkite. Įdėkite trinto česnako, įmaišykite žalumynų (petražolių arba krapų), sudėkite kiaušinius, morkas ir svogūnus, viską išmaišykite
Išplakite kiaušinį.
Iš ryžių masės formuokite rutuliukus, pavilgykite plakinyje, pavoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite aliejuje.