Kroketai su ryžiais

Kroketai su ryžiais
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Dešrelės, 100 gramų
  • Džiūvėsėliai, 100 gramų
  • Ryžiai, 100 gramų
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Suminkykite tešlą iš virtų ryžių, kiaušinių, krakmolo, prieskonių, susmulkintų dešrelių. Suformuokite rutuliukus arba pailgus "zefyriukus", pavoliokite juos džiūvėsėliuose ir virkite aliejuje.

  2. Prieš patiekiant galima papuošti citrinos griežinėliu arba padažu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą