- Nuluptos krevetės, 450 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Arugula (salotos), 100 gramų
- Avokadas, 1 vienetas
- Mangas, 1 vienetas
- Raudonasis svogūnas, 0.5 vieneto
- Alyvuogių aliejus, 0.25 stiklinės
- 2 laimų sultys
- Kuminai, 1 žiupsnelis
- Cukrus, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite porą šaukštų aliejaus, apkepkite krevetes (maždaug 4-6 min.).
Dubenyje sumaišykite arugulas, krevetes, supjaustytą avokadą, mangą ir svogūną.
Užpilkite salotas užpilu (sumaišykite aliejų, laimų sultis, kuminus ir cukrų), gerai išmaišykite ir patiekite.
Šis krevečių ir avokadų derinukas patiks net išrankiausiems!