- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Susmulkintas svogūnas, 0.5 vieneto
- Perspaustos česnako skiltelės, 3 vienetai
- Itališkas prieskoninių žolelių mišinys, 1 valgomasis šaukštas
- Paprikų dribsniai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Vištienos sultinys, 3 stiklinės
- Skardinė konservuotų supjaustytų pomidorų, 1 vienetas
- Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
- Torteliniai (virtiniai) su sūriu, 4 stiklinės
- Tarkuotas Parmezano sūris, 0.5 stiklinės
- Špinatų lapeliai, 3 stiklinės
- Grietinėlė, 0.33 stiklinės
- Smulkinti bazilikai papuošimui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dideliame puode ant vidutinio stiprumo ugnies ištirpinkite sviestą, apkepkite svogūną (apie 3 minutes), tada česnaką (dar apie 1 minutę), įberkite žolelių mišinio, paprikų dribsnių, miltų, išmaišykite ir gaminkite dar apie minutę.
Supilkite sultinį, sudėkite pomidorus, pastą, tortelinius, užvirinkite ir virkite apie 10 minučių.
Įmaišykite grietinėlę, sūrį, sudėkite špinatus, įberkite druskos, pipirų, pabarstykite bazilikais ir patiekite.
Lengvai paruošiamas italų virtuvės patiekalas!
2019-03-30 22:15