Kreminė avokadų užtepėlė

Kreminė avokadų užtepėlė
Ingredientai:
  • Sunokę avokadai, 2 vienetai
  • Graikiškas jogurtas, 0.5 stiklinės
  • Perspaustos česnako skiltelės, 2 vienetai
  • Žalioji citrina (laimas), 1 vienetas
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame dubenyje šakute pertrinkite avokadų minkštimą (jei patogiau, galima trintuvu).

  2. Sudėkite jogurtą, česnaką, supilkite 1 žaliosios citrinos sultis, išmaišykite. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais, patiekite.

  3. Tai - super lengvas ir skanus patiekalas, geras sveikųjų riebalų šaltinis. Galima tepti ant skrebučių, pasidažyti šviežias ar ant grotelių keptas daržoves ir t.t.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ruta
2018-07-18 08:31
Labai puiki uztepele , aciu uz nuostabu atradima is avokadu