- Miltai, 1.5 stiklinės
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Konservuotų ar šviežių kukurūzų, 2.5 stiklinės
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Čili pipirai, 2 vienetai
- druska, pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Dideliame inde sumaišykite miltus, krakmola, druską ir pipirus, supilkite 2 stiklines šalto vandens ir labai gerai išplakite iki vienalytės masės. Įmuškite kiaušinius ir perplakite. Įmaišykite perplautus kukurūzus, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus ir smulkiai pjaustytus čili pipirus (jš galite nenaudoti arba naudoti daugiau, pagal skonį). Gerai išmaišykite.
Iš šios tešlos aliejumi pateptoje keptuvėje iškepkite storus blynus. Iškeptus blynus supjaustykite, tiekite su sojos padažu.
Greitai paruošiami, aštroki blyneliai.