- Batonas, 2 riekės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Lydekos filė, 1 kilogramas
- Kopūstas, 8 lapai
- Žuvies prieskoniai
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Batoną išmirkykite piena arba sultinyje, sumalkite kartu su žuvimi, sumaišykite kiaušiniais ir prieskoniais. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams.
Patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant viršaus dėkite žuvies masę, gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Galima daryti ne vieną didelį, o kelis mažesnius suktinukus.
Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie pusvalandį.