Kopūstų suktinukai su varške

Kopūstų suktinukai su varške
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Žalumynai, 100 gramų
  • Česnakas, 30 gramų
  • Pekino kopūstas, 300 gramų
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite varškę su smulkintais žalumynais, tarkuotu česnaku, druska ir pipirais.

  2. Kopūsto lapus nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite storą baltąją dalį.

  3. Ant kiekvieno lapo uždėkite po 2 šaukštus varškės įdaro ir susukite/sulanktykite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kinga
2015-03-04 03:40
Savojos kopustai (garbanoti)pard. buna pirkti, svelnesni uz baltaguzius.
regina
2014-06-14 12:43
cia gi paprastos salotos-tik kitokioje formoje......akims "apgauti"......darom !!!!
mergaite
2014-03-04 16:05
pekino cia kopustas, taciau problema, kad sunku ji taip susukti,nesigauna graziai... bet su krabu lazdelem gainasi super, gaivu, skanu
jute
2013-11-21 12:54
tai nereikia ju nei virti ,nei kepti?
bele
2013-11-19 17:58
Zmones, kokius kopustus megstat i tokius ir sukit, koks skirtumas! juk ne cia esme....