- Kopūstai, 600 gramų
- Faršas, 500 gramų
- Miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
- Sūris, 100 gramų
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Aliejus kepimui
- Žalumynai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais arba sutrinkite smulkintuvu.Sudėkite kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius ir miltus, išmaišykite.
Keptuvėje iškepkite kopūstų blynus, atvėsinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite, viską apkepkite ir pagardinkite druska bei pipirais.
"Pertepkite" blynus pasūdytu faršu, ant kiekvieno sluoksnio uždėkite morkų, svogūnų ir žalumynų.
Aptepkite sūrio ir majonezo mase, kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 20-30 minučių.