- Naminis majonezas, 1 stiklinė
- Obuolių actas, 0.25 stiklinės
- Dižono garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Salierų sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- Kopūstas (supjaustytas plonomis juostelėmis), 0.5 vieneto
- Didelės morkos (tarkuotos), 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Sumaišykite naminį majonezą, actą, garstyčias, cukrų ir salierų sėklas, pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite supjaustytą kopūstą ir tarkuotas morkas, dar kartą išmaišykite.
Tai - įdomesnis mums įprastų salotų variantas. Prieš patiekdami atvėsinkite šaldytuve.