Kopūstų blyneliai

Kopūstų blyneliai
Ingredientai:
  • Kopūstai, 300 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Sūris, 50 gramų
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstus smulkiai supjaustykite. Juos sumeskite į jau verdantį, pasūdytą vandenį ir apvirkite 10 min. Nukoškite, perliekite šaltu vandeniu.

  2. Kopūstus sumaišykite su tarkuotu sūriu, kiaušiniu, miltais, kepimo milteliais, berkite truputį druskos, pipirų. Papildomai galite įmaišyktie kapotų žalumynų.

  3. Formuokite blynelius ir apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje su trupučiu riebalų.

  4. Tiekite su grietine ar jogurtu.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vitalija
2020-01-31 18:07
Man patiko!Anksčiau kepdavo su faršu o pasirodo ir be jo skanu.
Guga
2017-05-04 14:51
Nu patiko! Labai geras teisingas skonis
Tik manai gal tikrai būtų dar sveikiau ir skaniau.
Ir kopūstus dar smulkiau smulkinčiau, nes sūnus rakinėjo gabaliukus Receptą užskaitau.
tt
2016-03-15 17:43
su raugiontais kopūstais skanumėlis
rita
2016-03-02 10:00
Manau dar skanu ipjaustyti vistienos krutineles juosteliu.
Rasa Geis
2016-03-02 00:00
Zalias mesmale sumaltas kopustas,kiausinis ir siek tiek manu kruopu,kad per skysta nebutu.Daud maziau koloriju ir labai skanu.