Koldūnai su bulvėmis ir grybais

Koldūnai su bulvėmis ir grybais
Ingredientai:
  • Miltai, 200 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Bulvės, 400 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus nyplikykite, pamirkykite porą valandų, pakepinkite su svogūnu.

  2. Sutrinkite virtas bulves, sudėkite grybys ir svogūną, įberkite prieskonių.

  3. Iš likusių komponentų išminkykite kietą tešlą.

  4. Pabarstykite ją miltais, uždenkite rankšluosčiu ir palikite pastovėti 30-40 min. Iškočiokite ir stikline išspauskite apvalius skritulėlius.

  5. Į kiekvieną tešlos gabaliuką dėkite po arbatinį šaukštelį paruošto mišinio, suformuokite 'koldūnus".

  6. Virkite pasūdytame vandenyje, kol iškils į paviršių. Išgriebkite, nuvarvinkite ir patiekite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
grybys
2015-12-19 01:15
Grybys kuo daugiau,tuo skaniau,o jei būtų džiovinti baravykai,tai visai karališkai.
momo
2013-02-03 15:54
Visiškai neaišku kokių reikia dėt grybų?Virtų,žalių ar džiovintų? Ir koks kiekis grybų?
alisa selezniova
2012-04-30 13:19
kiek kilogramu grybu reikia ? ))