- Miltai, 200 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Vanduo, 200 mililitrų
- Druska, 2 žiupsneliai
- Bulvės, 400 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Grybus nyplikykite, pamirkykite porą valandų, pakepinkite su svogūnu.
Sutrinkite virtas bulves, sudėkite grybys ir svogūną, įberkite prieskonių.
Iš likusių komponentų išminkykite kietą tešlą.
Pabarstykite ją miltais, uždenkite rankšluosčiu ir palikite pastovėti 30-40 min. Iškočiokite ir stikline išspauskite apvalius skritulėlius.
Į kiekvieną tešlos gabaliuką dėkite po arbatinį šaukštelį paruošto mišinio, suformuokite 'koldūnus".
Virkite pasūdytame vandenyje, kol iškils į paviršių. Išgriebkite, nuvarvinkite ir patiekite.
2015-12-19 01:15