- Sviestas, 120 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Kokoso drožlės, 50 gramų
- Pienas, 25 mililitrai
- Miltai, 150 gramų
- Kepimo milteliai arba soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Riebi grietinėlė, 25 mililitrai
- Šokoladas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Išplakite minkštą sviestą ir cukrų, supilkite pieną, suberkite miltus, kepimo miltelius ir kokoso drožles, gerai išmaišykite.
Suminkykite tešllą, padarykite iš jos "lazdelę" ir kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Supjaustykite tešlą 5-7 mm storio riekelėmis (galite suteikti stačiakampę formą) ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepkite 20-25 minutes.
Karšto vandens vonelėje pakaitinkite grietinėlę ir ištirpinkite šokoladą, aptepkite šiuo mišiniu sausainius.