- Kiviai, 4 vienetai
- Kokoso drožlės (saldainiams), 150 gramų
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Migdolai, 1 sauja
- Kokoso drožlės (apvoliojimui), 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Migdolus užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 20 min. Tuomet jų odelė lengvai nusiims. Migdolams išdžiūvus juos galite apskrudinti keptuvėje be papildomų riebalų.
Kivius nulupkite, supjaustykite kubeliais. Juos sumaišykite su 150 g kokosų drožlių, medumi ir susmulkinkite maisto smulkintuvu. Masę 30 min. palaikykite šaldytuve.
Drėgnomis rankomis suformuokite rutuliukus su migdolu viduje. Juos apvoliokite likusiose kokosų drožlėse. Rutuliukus valandą palaikykite šaldytuve ir skanaukite. Likusius laikykite šaldytuve.
Kivius galima pakeisti kitais vaisiais. Tinka mangai, papajos, persikai.