- Morkos, 3 vienetai
- Agurkas, 1 vienetas
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Aliejus
- Vištienos krūtinėlė, 2 vienetai
- Sezamų sėklos, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Vištienos krūtinėlę supjaustykite gabaliukais, česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje, suberkite vištieną.
Palaukite, kol mėsa pabals, tada sumažinkite temperatūrą ir suberkite šiaudeliais supjaustytas morkas.
Troškinkite ant silpnos ugnies, kol jos suminkštės. Tada sudėkite šiaudeliais pjaustytą agurką.
Galiausiai įdėkite medaus, prieskonių, užpilkite padažo, pakaitinkite ir apibarstykite sezamų sėklomis.
Patiekite su ryžiais.
2012-12-10 16:19