Kiniškai paruošta vištiena

Kiniškai paruošta vištiena
Ingredientai:
  • Morkos, 3 vienetai
  • Agurkas, 1 vienetas
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai
  • Aliejus
  • Vištienos krūtinėlė, 2 vienetai
  • Sezamų sėklos, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite gabaliukais, česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje, suberkite vištieną.

  2. Palaukite, kol mėsa pabals, tada sumažinkite temperatūrą ir suberkite šiaudeliais supjaustytas morkas.

  3. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol jos suminkštės. Tada sudėkite šiaudeliais pjaustytą agurką.

  4. Galiausiai įdėkite medaus, prieskonių, užpilkite padažo, pakaitinkite ir apibarstykite sezamų sėklomis.

  5. Patiekite su ryžiais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Estera
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2012-12-10 16:19
Vištienos prieskonių
rasa
2012-07-30 13:11
o kokiu prieskoniu deti?
vaida
2012-07-12 16:26
ne ne pomidoru padazu gaminti si patiekala o sojos padazu nes kinai beveik nenaudoja pomidoru padazo.