- Morkos, 2 vienetai
- Salierai, 1 vienetas
- Pomidorai, 2 vienetai
- Agurkas, 1 vienetas
- Obuolys, 1 vienetas
- Svogūnas, 1 vienetas
- Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos rūgštis, 1 arbatinis šaukštelis
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Žirneliai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Stambiai sutarkuokite morkas ir salierą, agurką nulupkite.
Supjaustykite pomidorus, obuolį, svogūną ir agurką. Susmulkinkite petražolių lapelius.Sudėkite į lėkštę.
Pabarstykite druska, apšlakstykite citrinos sultimis. Papuoškite perpjautais virtais kiaušiniais, grietinės ir majonezo mišiniu, žalumynais ir žirneliais. Jeigu jums labiau patinka, galima viską tiesiog išmaišyti.