- Virti kiaušiniai, 6 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Fermentinis sūris, 200 gramų
- Česnakas, 1 skiltelė
- Krapai, 1 saujelė
- Druska, 1 žiupsnelis
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Mėsa, 200 gramų
- Baltieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaušinius nulupkite ir parpjaukite per pusę, išimkite trynius ir juos sutrinkite.
Susmulkinkite svogūną, česnaką, mėsą (gali būti virta vištiena, rūkytas kumpis ir pan.), ir krapus, sutarkuokite sūrį.
Viską išmaišykite su kiaušinių tryniais, prieskoniais ir majonezu.
Įdarykite šia mase kiaušinius ir patiekite.
2012-11-11 12:46