- Jaunų kiaulpienių lapai, 3 saujos
- Ridikėliai, 10 vienetų
- Agurkas, 1 vienetas
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kiaušinį išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite riekutėmis, kiaulpienių lapus 10-15 minučių pamirkykite pasūdytame vandenyje, kad pašalintumėte kartumą.
Agurką ir ridikėlius taip pat supjaustykite riekutėmis.
Kiaulpienes šiek tiek apsausinkite popieriniu rankšluosčiu, paskleiskite lėkštėje, aplinkui išdėliokite kiaušinio, ridikėlių ir agurko riekutes.
Lengvai pamaišykite, pabarstykite druska, pipirais ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi.