- Kiauliena, 400 gramų
- Kedrų riešutai, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Tarkuota citrinos žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
- Medus, 0.5 valgomojo šaukšto
- Alyvuogių aliejus
- Druska
- Pipirai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustykite kiaulieną 1,5 cm storio kepsneliais, pamuškite, pabarstykite druska ir pipirais, apkepkite iš vienos pusės 7 minutes, iš kitos - 5. Išimkite į dubenį ir uždenkite.
Tame pačiame aliejuje 1 minutę pakepkite riešutus, sudėkite citrinos žievelę ir medų, supilkite citrinos sultis, pakaitinkite 2 minutes, kol padažas sutirštės.
Susmulkinkite petražoles. Mėsą vėl sudėkite į keptuvę, pabarstykite žalumynais ir gaminkite dar 2 minutes. Skanaus!