- didelės raudonosios saldžiosios paprikos, 2 vienetai
- konsertuovų pupelių, 1 skardinė
- česnako, 2 skiltelės
- Citrinos sulčių, 2 valgomieji šaukštai
- džiovintų bazilikų, 1 arbatinis šaukštelis
- druskos, pipirų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Paprikas pjaukite į 4 dalis, pašalinkite sėklas. Jas tolygiai aptepkite aliejumi ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepinkite iki 160 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių arba iki kol paprikos bus minkštos.
Visus ingredientus permalkite mėsmale arba sutrinkite maisto smulkintuvu. Pridėkite citrinos sulčių, prieskonių. Mėgstantys aštriai gali pridėti ir čili pipirų.
Visus ingredientus permalkite mėsmale arba sutrinkite maisto smulkintuvu.